4 månader senare

Snart är det 4 månader jag skrev i denna blogg senast, vilket är logiskt eftersom det är så länge sedan jag lämnade mitt Paris. Den största och starkaste hatkärleken man möjligtvis kan känna.

Jag hade en stilla förhoppning om att jag skulle komma tillbaka till Sverige och att livet skulle fortsätta precis där jag senast slutat. Så blev det inte. Snarare blev det en total nystart, både på gott och på ont.

Jobbar heltid på ett svarsserviceföretag och bor hemma med min familj som jag älskar och uppskattar mer än någonsin. Känner mig mognare och lugnare än någonsin och jag kan ärligt säga att jag mår väldigt bra.

Trots att jag inte skrivit något i bloggen sedan jag lämnade den stora staden av ljus har jag gått in och smygkollat ibland. Och även nu, 4 månader senare, går det in 2-4 unika besökare varje dag. För en nedlagd blogg. Jag funderar på att starta en ny blogg, om mitt liv här i gråsverige. Måste säga att jag saknar bloggandet lite. Vi får se hur det blir.

Jag måste säga att min Parisupplevelse gjorde ett stort intryck på mig och har format mig till något bättre än vad jag var innan.

Staden och mötena där kommer följa med mig, alltid.

RSS 2.0