Det snackas om för tillfället:

Jaha, då har det hänt. Det som alla gått och spekulerat i och väntat på ett bra tag nu.
Frankrikes president Sarkozy har gift sig med den italiensk-franska sångerskan/modellen Carla Bruni.
Det lustiga är att han skilde sig från sin fru i oktober. Två månader senare visar han upp sig inför pressen med Carla Bruni på Disneyland, av alla ställen. De förlovade sig (rykten går att Carla bär samma ring som ex-frun Cécilia, men som sagt, det är rykten) och Sarkozy gav små kryptiska meddelanden på presskonferranser som egentligen skulle handla om politik. De säljer sig ordentligt, lite samma stil som Tom Cruise och Katie Holmes visade upp sin "kärlek". Eller visar, förlåt.



Igår morse alltså, efter en hel del rykten om att det kanske redan hänt, gifte sig Sarkozy och Bruni på Elyséepalatset. Men ändå. Som typisk "hej-jag-älskar-skandaler-och-lyfta-på-ögonbrynen-svensk" tycker jag ändå att allt inte står helt rätt till. Tänk er att Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt skulle skilja sig med Filippa, två månader senare stå och gnugga sig mot typ... Regina Lund och kort därefter gifta sig med henne. Det skulle inte vara acceptabelt i långa landet falukorv, man skulle se det som skandal och tvivla på Reinfelds trovärdighet som statsminister.
Här i Frankrike däremot jublar man över att denna svettiga, gamla, halvt alkoholiserade president har gift sig med en ung, snygg exmodell. (Fast visst, man skrattar bakom deras rygg också.)

Men grattis ändå, hoppas ni får många fina exponerade år tillsammans!

Kommentarer
Postat av: daniela

hahahaha

2008-02-03 @ 14:48:06
Postat av: Rana

frankrikes befolkning skiljer sig betydligt från oss svenskar, de gillar liksom skandaler och gräver och gräver och gräver.. tills de hittar något. sarkozys strategi, tror jag, är att bjuda in dem så mycket som möjligt för att förhindra en riktig skandal. för jag tror verkligen de skulle ha gjort en större grej av det hela om han hade smygit runt med henne och gift sig med henne i smyg. ehe, men.. bara spekulationer liksom.

2008-02-08 @ 21:51:01
URL: http://jagochkarl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0